Tuesday, January 31, 2012

Penis

Olen tässä viime aikoina istunut muuallakin kuin pöntöllä. Viime viikolla esim. istuin kaksi päivää koulun penkillä. Ajattelin nimittäin kaukaa viisaasti hankkia itselleni pätevyyden ammattiin, koska joskus kuitenkin koittaa se aika, että penikseni menettää nykyisen loistonsa eikä enää ole riittävä meriitti nykyiseen työhöni.

Suomalainen työhän on ollut tapetilla viime aikoina. Sen erityispiirteisiin kuuluu mm. työtovereiden selän takana kyräily, yleinen negatiivisuus ja se, että keljuttaa raskaasti koko ajan. Näissä olen onneksi jo aika hyvä. Se, onko esim. ruotsalainen työ olennaisesti erilaista, ei ole minulle selvinnyt. Eräs toverini ilmeisesti kuitenkin on juuri selvittämässä asiaa, joten ehkä saamme kuulla siitä jossain seuraavassa monologissa.

Mutta tapetista seuraavaan ajankohtaiseen tapettiasiaan, eli kissojen tappamiseen. Oletteko harrastaneet? Itse en ole ja epäilen, että lukijoistakin aika harva. Ehkä korkeintaan muutamat maalla kasvaneet ja se yksi nimeltä mainitsematon mulkku. Monien isovanhemmat sen sijaan varmaan ovat. Osa jopa toimestaan nauttien. No toivottavasti eivät sentään.

Toimestaan nauttien tappamista on kuulemma harjoitettu myös ulkomaassa. Jotkut ovat jopa kuvanneet tointa videolle. Tällainen on kuulemma sekä sankarillista, että ilmeisesti hauskaa huumoria sikäli mikäli tappaminen kohdistuu vihollismaan siviiliväestöön eikä heidän kissoihinsa. Tämä saattaa hämmentää valistumatonta lukijaa, koska ovathan vihollismaalaisetkin usein melko karvaisia. Jotain jää kuitenkin puuttumaan aawww-söpöydestä. Valitettavaa heidän kannaltaan.

Omasta puolestani pidän valitettavana sitä, että edellä mainittua opiskelutointani yritetään kovasti hankaloittaa kaiken maailman säädöksillä ja pykälillä ja mitä niitä nyt onkaan. Mutta ei siitä sen enempää, oikeastaan mainitsin koko opiskeluasian vain siksi, että saisin taas puhua peniksestäni internetissä.

Ruotsalaisesta työstä ja peniksestä tuli muuten mieleeni vielä yksi ajankohtainen kysymys. Oletteko homoilleet?

1 comment:

AleksiM said...

En ole tappanut kissoja, enkä ole löytänyt todistettavaa näyttöä siitä, että vanhempanikaan olisivat niin tehneet. Isoisäni sen sijaan otti aikanaan hengiltä koko joukon kaneja.

Rahankiilto silmissään alkoi tuskin kymmenvuotias pappani kasvattaa kaneja aikeinaan listiä elikot ja myydä ne turkistarpeiksi kaupunkilaisrouville. Kun kanit kuitenkin alkoivat lisääntyä kuin kanit, ei pappani pysynyt enää tappotahdissa, ja jänökanta otti ja kasvoi räjähdysmäisesti. Nuori bisnesnero keksi kuitenkin pulmaan pian ratkaisun. Pappa kutsui kylän lapset koolle ja kertoi, että vaatimatonta, muutaman kolikon tai kenties parin imeskelykaramellin kertaluontoista maksua vastaan saisivat ikätoverit tehdä audienssin kanifarmille ja nitistää niin monta nököhammasta kuin vain tietyn aikarajan sisällä ehtisivät. Kanikanta köyhtyi, pappa rikastui ja kaikki nauttivat olostaan.