Thursday, August 24, 2006

Kotiutettu täysin palvelleena

Joskus kolmetoista kuukautta sitten astelin koivuin reunustettua kujaa pitkin tielle, jolta ei ole paluuta. Siellä maalaismaisemien kätkössä koulutettiin nuorten miesten valiojoukkoa. Kolme viikkoa homoiltiin, käytettiin huumeita ja myytiin sotasalaisuuksia DDR:llä ja harjoitettiin paljon muutakin isän maan vastaista toimintaa, josta ei tässä parane puhua.

Sen jälkeen siirryin vastaaviin tehtäviin toisaalle, kulissina toimi koulunkäyntiavustajan toimi eräässä opetuslaitoksessa. Sielläkin meitä oli kohtuullinen joukko ja yhdessä punoimme juonia yhteiskuntarauhan horjuttamiseksi ja suunnittelimme vallankumousta.

Itse pääsin myös erään toverin kanssa vierailemaan ulkomaassa ja sinne toimitimme kasapäin salaista teknologiaa sekä arkaluonteista materiaalia. Tutustuimme myös ulkomaan päihteisiin ja toimme niitä jopa kotimaahan.

Nyt vuoden jälkeen on aika jättää kiinnijäämisriskin takia tehtävät uusille nuorukaisille ja siirtyä toisiin toimiin. Lippu salkoon ja laulu raikaamaan! Vapise isän maa!

kirj.huom. Kirjoittajalla ei ole osaa eikä arpaa yo. musiikkiesityksen kanssa.

No comments: